Mijn info

Geweldig dat je wat meer wilt weten over mij.

 

Ik heb eigenlijk mijn hele leven in de sales gewerkt. Ik mag wel zeggen dat ik hier best heel goed in ben. Ondanks ik hier best goed in ben, heb ik hier nooit echt heel plezier uitgehaald.

Het plezier in het werken kwam eigenlijk pas toen ik account manager werd bij CITY FM Classic Rock. Naast het verkopen van campagnes bedacht ik voor de adverteerders radio commercials en campagnes. Dit vond ik echt leuk. Het bedenken, het creatieve, maar vooral de successen.

Daarna werd kwam Hemdenonline. Hier kon ik als marketing manager mijn complete ei kwijt. Vandaar ook deze blog. Want ik heb hier zoveel fouten gemaakt en successen gehaald en deze wil ik allemaal met u delen.

E-commerce en online marketing zijn dus inmiddels een echte passie geworden. Mijn passie gaat best ver. Ik luister bijna dagelijks naar allerlei podcasts en probeer regelmatig nieuwe ontwikkelingen uit. Mij verbaast het dus ook niet als ondernemers roepen alle online investeringen schrijven we binnen een half jaar af.

Persoonlijke informatie Dries de Gelder

Ik ben geboren in 1971 in Maassluis maar ben inmiddels woonachtig in Den Haag, en woon samen met mijn lieve vriendin Kim. Samen met Kim hebben wij de aller leukste zoon. Zijn naam is Boris en kwam in maart 2013 in ons leven.

In mijn vrije tijd hou ik me met kleine balletjes bezig. Op maandag avond speel ik met 10 vrienden squash. Als ik dan nog iets van vrije tijd over heb ga ik graag eens golven. Ik heb zo heel mijn leven op Korfbal gezeten, en alles met een bal vind ik dus geweldig.