eCommerce Consultant

In de eindeloze dimensie van bits en bytes, ben ik een pionier die al van jongs af aan gefascineerd is door de betovering van computers en technologie. Mijn reis begon in 1971 en heeft me geleid naar de voorhoede van de digitale revolutie. Met een onstilbare honger naar kennis en een scherp oog voor het grotere geheel, heb ik mijn vaardigheden verfijnd en mijn expertise geperfectioneerd.

Introductie: Iets over mezelf

Ik ben Dries de Gelder, geboren en getogen in het gezellige Maassluis op 3 juni 1971. Maar boven alles ben ik een trotse vader van 3 geweldige zonen, Boris, Max & Guus, en de gelukkige partner van de meest fantastische en liefste vrouw van de hele wereld, Kim.

Mijn fascinatie voor computers en games begon al op jonge leeftijd. De legendarische Commodore 64 was mijn introductie tot de wereld van technologie en digitale avonturen.

In 1996 zette ik mijn eerste schreden op het internet door mijn eigen website te bouwen. Vanaf dat moment raakte ik gefascineerd door de uitdaging om zoveel mogelijk bezoekers naar mijn website te trekken. Dit markeerde het begin van mijn liefde voor Online Marketing.

In 1999 nam ik mijn eerste stap in de wereld van het zakendoen op het web door een zakelijke website te lanceren met een B2B bestelportal voor de horeca. Deze ervaring opende mijn ogen voor de kracht van digitale oplossingen om klanten beter van dienst te zijn. Hier ontstond mijn liefde voor eCommerce en Online sales.

In 2006 stortte ik me vol enthousiasme op online marketing agency, waar ik ontdekte hoe slimme strategieën het potentieel van elk bedrijf kunnen vergroten.

Een sprong voorwaarts kwam in 2008, toen ik de allereerste online herenmode winkel in Nederland lanceerde – de webshop Hemdenonline. Dit was een spannende tijd vol uitdagingen, maar het leverde ook enorme groei en succes op.

In 2010 begon ik met het houden van strategische sessies voor herenmode fabrikanten, waarin we samen de mogelijkheden van Direct-to-Consumer (D2C) verkoop verkenden. Het was geweldig om te zien hoe deze sessies anderen inspireerden om hun eCommerce-avontuur aan te gaan.

Als Director eCommerce bij een grote fabrikant in 2018 kreeg ik de kans om strategische initiatieven te leiden en een getalenteerd team te inspireren om online nieuwe successen te behalen.

In 2019 ging ik mijn passie voor eCommerce delen met een groter publiek door mijn eigen eCommerce podcast te lanceren. Hier deel ik graag waardevolle inzichten en kennis om anderen te helpen slagen in de digitale wereld.

Mijn interesses liggen niet alleen in eCommerce, Marketing en slaes maar ik ben ook zeer gepassioneerd over sport , dat mij verrijkt en mijn perspectief verbreed.

Met een uitgebreide kennis van diverse softwarepakketten, zoals alle Google-tools, e-mail marketing platforms zoals Mailchimp, Klaviyo, Spotler, ActiveCampaign, en verschillende PIM-systemen zoals DynamicWeb, PimCore, Akeneo, Perfion, InRiver, en vele andere, en natuurlijk de meeste eCommerce platformen, ben ik in staat om krachtige en op maat gemaakte strategiën te bieden.

Een van mijn sterke punten is dat ik snel de geweldige Big Hairy Audacious Goals (BHAGs) voor me zie en meteen actie onderneem. Ik geniet ervan om teams te inspireren en hen te begeleiden om hun doelen te bereiken.

Net als ieder ander heb ik ook mijn zwaktes. Details zijn niet mijn sterkste kant, maar zodra de basis staat, zoek ik enthousiast naar nieuwe uitdagingen en doelstellingen.

Mijn complete CV vindt je terug op Linkedin!

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou te werken aan jouw eCommerce-strategie en samen op avontuur te gaan in de digitale wereld! Neem vandaag nog contact met me op, en laten we de weg naar succes verkennen!

Mijn Expertises

Als een visionaire eCommerce consultant, ben ik gepassioneerd door het ontwarren van de complexe webben van de online wereld en het creëren van heldere paden naar succes. Hier zijn enkele van de domeinen waarin ik je kan bijstaan:

  1. eCommerce Strategie: Met mijn scherpe strategische inzichten en diepgaande kennis van de digitale markt, ontwikkel ik aangepaste eCommerce-strategieën die jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen. Van conversie-optimalisatie tot gebruiksvriendelijkheid, als eCommerce consultant steef ik naar niets minder dan een meesterwerk van jouw online winkel.
  2. B2B eCommerce Strategie: Als een ware meester in het B2B-domein, help ik bedrijven hun weg te vinden in de complexe wereld van Business-to-Business eCommerce. Als B2B eCommerce consultant bouwen we samen een strategie die jouw zakelijke klanten betovert en leidt tot exponentiële groei.
  3. Van B2B naar D2C: Ik ken de geheime poorten naar het succesvol betreden van de wereld van Direct-to-Consumer eCommerce. Met mijn begeleiding en expertise help ik je de juiste stappen te zetten om de harten en portefeuilles van consumenten rechtstreeks te veroveren.
  4. PIM Consultancy: In de jungle van productinformatiemanagement (PIM), fungeer ik als jouw gids en beschermer. Samen duiken we in de details, stroomlijnen we jouw processen en creëren we een gestroomlijnde en geoptimaliseerde omgeving voor jouw waardevolle productinformatie.
  5. Replatforming: Een gedurfde stap naar een nieuw eCommerce-platform kan een ongelooflijke transformatie teweegbrengen voor jouw bedrijf. Als jouw ervaren raadgever begeleid ik je door het doolhof van platformmigraties en als eCommerce consultant zorg ik ervoor dat jouw overstap soepel verloopt, zonder concessies te doen aan jouw bedrijfsactiviteiten.
  6. Visie en Strategie: Samen onthullen we de verborgen parels van jouw onderneming en smeden we een heldere visie en strategie voor de toekomst. Met mijn inzicht en expertise brengen we jouw eCommerce-doelen tot leven en zorgen we ervoor dat ze werkelijkheid worden.
  7. Boardroom Advies: Als een vertrouwde adviseur, sta ik klaar om de leiders van jouw organisatie te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen op het gebied van eCommerce en digitale transformatie. Samen zetten we koers naar een nieuwe horizon van succes.
  8. eCommerce Ondernemerscoaching: Als een medereiziger op jouw eCommerce-avontuur, bied ik coaching op maat om jouw onderneming naar ongekende hoogten te stuwen. Ik deel mijn inzichten, strategieën en motivatie, en begeleid je bij het overwinnen van obstakels op weg naar succes.
  9. Marketing automations: Als expert op het gebied van Marketing automations help ik je bij het implementeren van geautomatiseerde marketingprocessen die de efficiëntie verhogen, de klantbetrokkenheid vergroten en de conversies stimuleren. Door middel van geautomatiseerde e-mailcampagnes, gepersonaliseerde berichten en gedragsgestuurde workflows, creëren we een naadloze en effectieve marketingervaring voor jouw doelgroep.

Innovatie en vooruitgang zijn mijn stuwende krachten, en als eCommerce consultant ben ik er klaar voor om samen met jou de digitale horizon te verkennen.

Als gedreven eCommerce consultant ben ik vastberaden om innovatie en vooruitgang te omarmen, en ik sta klaar om samen met jou de grenzeloze mogelijkheden van de digitale wereld te ontdekken.

Samen slaan we de handen ineen en betreden we de ongebaande paden van eCommerce, met een duidelijk doel voor ogen: het vieren van triomfen en het overwinnen van uitdagingen om jouw bedrijf naar ongekende hoogten te stuwen.

Met mijn uitgebreide kennis en expertise in de eCommerce-branche, zullen we doelgerichte strategieën creëren die gebruikmaken van innovatieve technologieën en trends.

Van het implementeren van baanbrekende kunstmatige intelligentie tot het optimaliseren van de klantervaring met op maat gemaakte personalisatie, we zullen samenwerken om jouw eCommerce-bedrijf te laten floreren.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met me op om de poort naar een opwindende toekomst vol online succes te openen.

Ontdek de kracht van eCommerce en zet vandaag de eerste stap naar online succes!

Ben je klaar om jouw eCommerce-potentieel te ontketenen? Aarzel niet langer en neem nu contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zullen we jouw doelen bespreken, uitdagingen overwinnen en een op maat gemaakt plan ontwikkelen dat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen.

Bel me op 06-38890333 of mail mij dries@knapstemanvannederland.nl of via Linkedin